blog groep 1/2c

Ritseldans en paddestoelentaart

In onze vorige post kunt u lezen dat we met de kinderen kwarktaart hebben gemaakt. Na een nachtje in de koelkast was het dan eindelijk zover, taart eten! Maar eerst de ritseldans op het plein.

Voor we begonnen hebben de kinderen zoveel mogelijk blaadjes verzameld. Daarna hebben we een warming-up gedaan. Even oefenen met dansen voor we zouden beginnen met de ritseldans. Na de warming-up mocht iedereen bladeren pakken en ze op ons teken in de lucht gooien. Toen ging de muziek aan en mocht iedereen dansen tussen de herfstblaadjes. Wat een plezier hadden de kinderen!

Na de ritseldans snel naar binnen voor een stukje taart. De kinderen mochten, bij gebrek aan 70 vorkjes op school :-), lekker met de handen eten. Ze hebben ervan genoten! Een mooie afsluiting van ons thema ‘Herfst’.