Uncategorized

Kerstvakantie!

Afgelopen weken hebben we gewerkt rondom het thema Kerst. Door alle drukte hebben we niet heel veel foto’s gemaakt, maar de kinderen hebben wel veel gedaan. Er was een hoek waar de kinderen het kerstverhaal konden naspelen en een hoek waar ze een kerstdiner konden maken. Verder hebben de kinderen mooie kerstballen gemaakt, potjes waar een kaarsje in kan, mooie kleurplaten, kerstkaarten en kerstbomen van klei en met hamertje tik.

Vandaag was een lekker rommeldagje. De kinderen hebben nog een grote kleurplaat gekleurd van Jozef en Maria bij de stal en juf Anne-Marie heeft samen met juf Geké de kerstspulletjes ingepakt. Nu is het tijd voor de kerstvakantie!

We willen iedereen een hele fijne vakantie, goede kerstdagen en het allerbeste toewensen voor het nieuwe jaar. Tot volgend jaar!

Groetjes,

juf Iris en juf Anne-Marie