blog groep 1/2c

Afscheid juf Janita

Vandaag was het ook alweer tijd om afscheid te nemen van juf Janita. De tijd vliegt voorbij en haar stageperiode zit er op. We hebben er daarom samen een leuke en gezellige middag van gemaakt. Eerst hebben we de cadeautjes voor de juf verstopt die ze van school heeft gekregen. Daarna mochten kinderen die iets voor de juf hadden om de beurt naar de juf om iets te geven. Omdat veel kinderen erg moe waren vanwege de avondvierdaagse, hebben we geen spelletjes gedaan, maar lekker buiten gespeeld en film gekeken. Tijdens het film kijken kregen de kinderen nog een lekker ijsje van de juf. Daarna nog even gedanst op fit-la-la en toen was het echt tijd om naar huis te gaan. De kinderen mochten de juf een hand geven of een knuffel en de juf bedanken voor de leuke tijd. Iedereen heeft nog een mooie bellenblaas meegekregen van de juf.

Juf Janita, heel erg bedankt voor je inzet en voor de fijne en gezellige tijd! We hebben ervan genoten!