blog groep 1/2c

Hoera! Juffendag!

Vandaag was het zover: De verjaardag van de juf werd gevierd! Mijn verjaardag was al weer eventjes geleden, maar we hebben begin dit jaar besloten om het met alle kleuterjuffen tegelijk te vieren.

De kinderen kwamen allemaal mooi verkleed binnen. We zijn daarom begonnen met een modeshow. Als je wilde, mocht je over de tafel lopen, wel of niet verkleed. Daarna begonnen de verrassingen. Opeens kreeg ik een mooie tekening van Linsey en toen waren er opeens een heleboel kinderen met een tekening of cadeautje! En daarna moest ik ook nog cadeautjes zoeken, ze hadden er maar liefst 11 verstopt met juf Tina gisteren! Wat een verrassing. Ik ben enorm verwend. Ik heb mooie macraméhangers gekregen, boeken, een echte Gorgelknuffel, een mooi fotolijstje, een nieuwe gieters, een mooie limonadekan.. Iedereen enorm bedankt!

Na het uitpakken zijn we naar buiten gegaan. We hebben mooie groepsfoto’s gemaakt en lekker gespeeld. Toen we weer binnen kwamen werd het tijd voor een traktatie. Alle kinderen kregen een satéprikker en mochten er zelf wat aan doen: Aardbeien, spekjes, banaan, druiven, slagroomsoesjes, mango of meloen. En natuurlijk bekertjes ranja. Daarna een spelletje in de kring, lekker dansen op Hupsakee en Fit-la-la en toen nog een zakje chips met een filmpje. De kinderen hebben nog een kleurplaat en een sleutelhanger mee naar huis gekregen en toen was het feest alweer voorbij.

Ik heb er erg van genoten, de kinderen hopelijk ook! Ik hoorde al voorbij komen dat het de leukste dag ooit was.. 🙂 Bij deze de foto’s!