Blog groep 1/2b

Hoera! Juffenfeest!

Vanmorgen vierden wij het juffenfeest en wat was het een gezellige dag voor alle kinderen en de juf!

De kinderen hadden stiekem cadeautjes verstopt en die moest ik zoeken. Gelukkig hielpen de kinderen goed door koud/warm/’lava’ te roepen. Al snel vond ik alle cadeautjes, waaronder een fietstas, voorleesboeken en kopjes. Hartelijk bedankt!

Daarna hielde we modeshow, zodat we alle mooie verkleedkleding eens goed konden bekijken.

Toen volgde een spelletjescircuit met 4 rondes: juf-karina-kleurplaat, fotolijstje knutselen, kleuterbingo en op de gang kloslopen en beker gooien (ipv blikgooien).

Als pauzehap versierden de kleuters een cakeje. Na even heerlijk buiten te hebben gespeeld, was het tijd voor ‘bioscoop’ met wat chipies. Het was een geslaagde ochtend, moe en voldaan konden alle prinsessen, voetballers, boeren, spidermans etc naar huis!