Foto's Nieuws Uncategorized

Outdoordag

Vorige week donderdag heeft de outdoordag plaatsgevonden. Het is genieten om met elkaar zo bezig te zijn. Zeker ook een warme dag, gelukkig was er genoeg water te drinken. Familie Berkhouwer bedankt voor de heerlijk verkoelende sproeier. Geeft altijd veel plezier.

Familie Dekker heel hartelijk dank voor de stroomvoorziening en de mobiele toiletten. We kunnen echt niet zonder.

Alle ouders die zich hebben ingezet om te helpen heel hartelijk bedankt. Het was een morgen hard werken met de spelletjes maar daarna ook genieten met de kinderen van het riddertoernooi. En natuurlijk alle pannenkoekenbakkers super bedankt. Hele stapels zijn er gebracht.

Familie van den Hoorn bedankt voor het opwarmen van al deze pannenkoeken.

Iedereen die ik nu nog vergeten ben: heel hartelijk bedankt.